ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Сервизна акция въздушни възглавници

HONDA.BG

logo Honda

СЕРВИЗ

СЕРВИЗНА ПРОГРАМА THE POWER OF CARE

honda.bg power of care

Перфектната грижа за Вашата Хонда е на цена, по-достъпна от всякога! Независимо от възрастта на автомобила Ви и наличието или отсъствието на гаранция, можете да се възползвате от предимствата на оторизирания сервиз:

 • Части и консумативи с гарантирано качество и произход
 • Специализирани инструменти и ремонтни каталози
 • Квалифициран персонал
 • Приятна обстановка и професионално отношение

АКТУАЛНО

нагоре

Бюджетно-ефективни предложения

Вашата Хонда заслужава перфектната грижа, която може да получи само в оторизиран сервиз:

 • Спазване на предписанията на производителя
 • Преглед на окачването и спирачната система и издаване на диагностичен лист
 • Оригинални сервизни каталози и специлизирано оборудване
 • Квалифициран персонал
 • Професионално отношение
 • Гаранция

Разбира се, най-добре е да използвате за поддръжката и ремонта на Вашата Хонда оригинални консумативи и резервни части. В оторизираните сервизи на Бултрако Моторс АД те вече са на значително по-ниски цени.

За тези от вас, които се затрудняват да отделят достатъчно средства, разработихме нашите бюджетно-ефективни предложения за сервиз. Внимателно подбрахме резервни части и консумативи от производители, доказали своето качество. Предвидихме специални допълнителни намаления на цените на консумативите и труда при формирането на пакетите. Благодарение на това, можете да получите качеството на оторизирания сервиз на цена, съпоставима с тази на добрите незвисими сервизи.

Разгледайте Вашата оферта за желаната услуга, като използвате нашия Калкулатор за сервзини услуги.

Обърнете се към Вашия дилър за допълнителна информация.

Проверка за сервизни акции

Сервизните акции имат за цел да бъде организирана превантивна подмяна на детайли с цел елиминиране на рискове, свързани със сигурността на водача и пътниците. Паралелно с това, те подобряват качеството на превозните средства.

Препоръчваме Ви да изпълните препоръките на производителя, ако Вашата Honda е обект на сервизна акция.
Проверете тук дали Вашият автомобил/мотоциклет подлежи на сервизна акция:

Моля, попълнете формата за заявка

Специалистите съветват

Научете повече за периодичното сервизно обслужване

Правилната периодична поддръжка на Вашата Honda е важна и необходима. Много хора подценяват този факт с аргумента: „Защо да го правя? Автомобилът ми си работи”.

Съществува голяма разлика между понятията „периодична поддръжка” и „ремонт”. Когато някой детайл от автомобила вече не може да изпълнява правилно своите функции поради недопустомо отклонение на даден диагностичен параметър от зададената стойност, имаме неизправност. Тогава е необходим ремонт. Например, ако има хлабина в шарнир от окачването, той трябва да бъде сменен с нов. Обаче, не е ясно кога трябва да бъде извършено това, необходимостта може да бъде установена само при преглед на автомобила в сервиз.

Периодичната поддръжка се извършва на предписани от завода производител интервали. Тя е необходима за надеждната работа на автомобила, поради което за автомобилите в гаранция е задължително да се прилага стриктно. Обаче всеки собственик на автомобил, който желае да го поддържа правилно, трябва да изпълнява схемата на производителя и след изтичането на гаранционния срок.

При моделите на Honda след 2006 г. (с изключение на Леджънд) интервалите са на всеки 20 000 км или една година, като при автомобилите с дизелови двигатели има и едно първоначално обслужване на първите 10 000 км или шест месеца. При Леджънд и моделите до 2005 година периодичността е на всеки 15 000 км или една година. Обаче тези периоди са предписани за експлоатация при нормални условия. Ако автомобилът се използва предимно при тежки условия, интервалите се намаляват приблизително наполовина. Експлоатация при тежки условия означава следното:

 • изминаване на 8 км или по-малко от стартирането да загасяването на двигателя (при ниски температури – 16 км или по-малко)
 • използване при високи температури (над 35оC)
 • продължителна работа на място или шофиране с чести тръгвания и спирания
 • теглене на ремарке, движение с багажник на покрива или използване в планински условия
 • движение по кални, прашни или обработени срещу заледяване пътища

Всички знаем, че условията на експлоатация в България в почти всички случаи са тежки. Следователно, ако искате да се грижите добре за своята Honda и я използвате предимно в България, в никакъв случай не трябва да превишавате интервалите за нормални условия и е преопъчително да извършвате обслужванията на по-малки интервали.

Целта на периодичната поддръжка е да бъдат сменявани своевременно консумативите (експлоатационни течности, филтри и ремъци). Те променят своите качества в процеса на експолатация и след определен период вече не могат да изпълняват ефективно своето предназначение, вследствие на което започва ускорено износване на други детайли. Също така, заводът производител е предписал редица проверки на състоянието на основни възли и системи на автомобила. По този начин може евентулна неизправност да бъде открита в начален стадий и да се продотвратят усложнения. Важно е да се знае, че част от операциите при периодината поддръжка (например проверката за нови версии на софтуера) могат да бъдат извършени само със специализирана диагностична апаратура. Също така, заводът производител издава сервизни бюлетини, чрез които информира оторизираните сервизи за често срещани проблеми по автомобилите и мерки за тяхното предотвратяване. Затова е важно периодичната поддръжка да се извършва на предписаните от завода производител интервали, и то в оторизиран сервиз.

Най-важните консумативи, които са обект на периодичната поддръжка до третата година от  експлатационния период на автомобила са следните: двигателно масло, маслен филтър, въздушен филтър, поленов филтър, горивен филтър. Те са включени в нашите пакети сервизно обслужване, чрез които можете да получите ефективна и компетентна периодична поддръжка и същевременно да спестите пари.

След навършването на третата година, при периодичната експлоатация наред с изброените дотук трябва да бъдат включени и следните консумативи: спирачна течност, антифриз, свещи, масло на скоростната кутия, масло на задния диференциал, масло на усилвателя на кормилното управление, ремъци.

Системата 4х4 на Honda CR-V Хибридното задвижване

Гаранция

Автомобилите и мотоциклетите Honda се отличават с високо качество и надеждност. Благодарение на гаранцията от производителя всеки дефектирал детайл, който е включен в покритието, ще бъде заменен безплатно за Вас.

Автомобилите HONDA имат гаранция от производителя до 100 000 км пробег или 3 години от датата на регистрация (което настъпи първо). Гаранцията от производителя за мотоциклети е 2 години, независимо от пробега (за VFR 1200 – 3 години).

Грижата за клиента е основен приоритет в политиката на HONDA. Поради това, при наличието на дори и минимален риск за безопасността на пътниците, както и за да бъде предотвратена евентуална неизправност в бъдеще, се организира кампания за извикване на автомобили в сервиза с цел подмяна на детайли. Когато има такава кампания, тя е налълно безплатна за клиента, независимо от пробега и възрастта. Обикновено собствениците на засегнатите превозни средства биват уведомени и поканени за извършване на необходимите действия.

Можете да направите запитване дали Вашата HONDA е обект на кампания на следния имейл: service@honda-bg.com

Допълнителната гаранция за автомобили покрива периода от момента на изтичането на гаранцията от производителя до 5 г. от датата на първоначална регистрация или 150 000 км общ пробег (което настъпи първо).

Всички автомобили Honda, закупени от оторизиран дилър в България след 01.07.2010 г. ползват безплатна допълнителна гаранция.

Автомобили Honda, които не са закупени от оторизиран дилър в България и имат оригинална сервизна книжка от дилър в структурата на Honda Europe, могат да получат допълнителна гаранция на следните цени:

 • Insight, Jazz - 540 лв.
 • Civic, CR-Z - 630 лв.
 • Accord - 630 лв.
 • CR-V, FR-V - 790 лв.
 • Legend - 1 430 лв.

Важно!
За да влезе в сила допълнителната гаранция(независимо откъде е закупен автомобилът), е необходимо да бъдат изпълнени кумулативно следните условия:

 • Да бъде спазен стриктно  графика за периодична поддръжка на автомобила съгласно стандартите на HONDA (съгласно сервизната книжка). Техническите операции и обслужването трябва да бъдатизвършванив оторизиран сервиз.
 • В срок от 30 (тридесет) дни преди изтичане на гаранцията на производителя (3 години или 100 000 км. – което настъпи първо) автомобилът да бъде предоставен в оторизиран сервиз за преглед и заверка на допълнителната гаранция.

Гаранция от производителя за автомобили Допълнителна гаранция за автомобили Гаранция от производителя за мотоциклети

Оторизирани сервизи

Оторизираните сервизи на Honda в България са оборудвани с оригинална диагностична апаратура и специализирани инструменти. Осигурен е пълен достъп до ремонтни каталози, сервизни бюлетини и всякаква друга техническа информация. Само посещението в оторизиран сервиз може да Ви гарантира, че Вашата Honda се ремонтира в съответствие с предписанията на производителя.

Намерете най-близкия до вас оторизиран сервиз.

ЗА СЕЗОНА

нагоре

Промоционални предложения за зимни гуми

Модел автомобил Снимка Размер гума Размер джанта Пакети
Джанти 4бр. Гуми 4бр. Гуми с джанти 4бр.
Civic 5D 1.4 / Civic Sedan 205/55 R16 16 x 6,5J 1 248 лв. 688 лв. 1 808 лв.
Civic 5D 1.8 225/45 R17 17 x 7J 1 592 лв. 984 лв. 2 404 лв.
Civic 5D 1.8 225/45 R17 18 x 7,J 1 592 лв. 984 лв. 2 404 лв.
CR-V Life Style/Premium 225/60 R18 18 x 7J 1 868 лв. 1 196 лв. 2 860 лв.
CR-V Life Style/Premium 225/60 R18 18 x 7J 1 868 лв. 1 196 лв. 2 860 лв.
CR-V Free Style 225/65 R17 17 x 6,5J 1 624 лв. 1 180 лв. 2 616 лв.
CR-V Life Style/Premium 2015 225/60 R18 18 x 7J 1 868 лв. 1 196 лв. 2 860 лв.
CR-V Free Style 2015 225/65 R17 17 x 6,5J 1 624 лв. 1 180 лв. 2 616 лв.
HR-V 2016 215/60 R16 16 x 6,5J 1 248 лв. 880 лв. 1 988 лв.
HR-V 2016 215/55 R17 17 x 7J 1 592 лв. 1 156 лв. 2 560 лв.

Всички цени са в лв с ДДС

Пакет Джанти 4 бр. включва: оригинални аксесоарни джанти, капачки и вентили

Пакет Гуми 4 бр. включва: висококачествени зимни гуми, безплатен монтаж и безплатен хотел за 6 месеца

Пакет Гуми с джанти 4 бр. включва: висококачествени зимни гуми, безплатен монтаж, безплатен хотел за 6 месеца, оригинални аксесоарни джанти, безплатен преглед ходова част.

Промоционални предложения за зимни гуми

Промоционални предложения за летни гуми

Модел автомобил Модел джанта Размер гума Размер джанта Пакети
Джанти 4бр. Гуми 4бр. Гуми с джанти 4бр.
Accord 2.0 Comfort/Elegance 205/60 R1 16 x 6,5J 1 588 лв. 628 лв. 2 068 лв.
Accord 2.0 LifeStyle/Executive,
2.2 LifeStyle/Executive
225/50 R17 17 x 7,5J 1 724 лв. 1 232 лв. 2 760 лв.
Accord 2.2 Type S 235/45 R18 18 x 7,5J 1 964 лв. 1 564 лв. 3 292 лв.
Civic 5D 1.4 / Civic Sedan 205/55 R16 16 x 6,5JJ 1 256 лв. 564 лв. 1 700 лв.
Civic 5D 1.4 / Civic Sedan 205/55 R16 16 x 6,5J 1 288 лв. 564 лв. 1 732 лв.
Civic 5D 1.8 225/45 R17 17 x 7J 1 644 лв. 888 лв. 2 360 лв.
Civic 5D 1.8 225/45 R17 17 x 7J 1 644 лв. 888 лв. 2 360 лв.
Civic 5D 1.8 225/45 R17 17 x 7J 1 644 лв. 888 лв. 2 360 лв.
Civic 5D 1.8 225/45 R17 17 x 7J 1 644 лв. 888 лв. 2 360 лв.
CR-V Free Style 2013* 225/65 R17 17X6 1/2J 1 676 лв. 1 080 лв. 2 572 лв.
CR-V Free Style 2015* 225/65 R17 17X6 1/2J 1 676 лв. 1 080 лв. 2 572 лв.
CR-V Life Style / Premium 2013* 225/60R18 18X7J 1 928 лв. 1 332 лв. 3 044 лв.
CR-V Life Style / Premium 2013* 225/60 R18 18X7J 1 928 лв. 1 332 лв. 3 044 лв.
CR-V Life Style / Premium 2015* 225/60 R18 18X7J 1 928 лв. 1 332 лв. 3 044 лв.
Jazz 2016 175/65R15   1 240 лв. 396 лв. 1 524 лв.

Всички цени са в лв с ДДС

Пакет Джанти 4 бр. включва: оригинални аксесоарни джанти, капачки и вентили (за Accord - и сензори за налягане)

Пакет Гуми 4 бр. включва: висококачествени летни гуми, безплатен монтаж и безплатен хотел за 6 месеца

Пакет Гуми с джанти 4 бр. включва: висококачествени летни гуми, безплатен монтаж, безплатен хотел за 6 месеца, оригинални аксесоарни джанти (с капачки и вентили, за Accord - и сензори за налягане)

Промоционални предложения за летни гуми

Нови цени за поленови филтри

Модел Година Цена с ДДС и монтаж
Accord 2003-2014 39 лв.
City 2006-2008 28 лв.
Civic Hatchback 2002-2005 56 лв.
Civic Hatchback 2006-2011 32 лв.
Civic Hatchback 2012-2014 47 лв.
Civic Sedan 2002-2005 56 лв.
Civic Sedan 2006-2014 39 лв.
Civic Tourer 2014 47 лв.
CR-V 1997-2001 47 лв.
CR-V 2002-2006 56 лв.
CR-V 2007-2014 39 лв.
FR-V 2005-2009 56 лв.
Jazz 2002-2008 28 лв.
Jazz 2009-2014 44 лв.
Legend 2007-2010 33 лв.
Odyssey 2006-2014 33 лв.
Pilot 2009-2014 33 лв.
Stream 2001-2005 56 лв.

Цените могат да варират в зависимост от модела и оборудването

Нови цени за поленови филтри

-15% за оригинални акумулатори

Модел Година Гориво Цена с ДДС и монтаж
Стандартна Намалена
Accord 2003-2008 Бензин 227 лв 195 лв.
Accord 2009-2014 Бензин 249 лв. 213 лв.
Accord 2004-2008 Дизел 234 лв. 202 лв.
Accord 2009-2014 Дизел 235 лв. 203 лв.
Civic Hatchback 1.4 2006-2011 Бензин 227 лв. 195 лв.
Civic Hatchback 1.8 2006-2011 Бензин 221 лв. 189 лв.
Civic Hatchback 2.2 2006-2011 Дизел 254 лв. 218 лв.
Civic Sedan 2001-2005 Бензин 227 лв. 195 лв.
Civic Sedan 2006-2011 Бензин 221 лв. 189 лв.
Civic Sedan 2006-2011 Бензин 221 лв. 189 лв.
CR-V 1997-2001 Бензин 227 лв. 195 лв.
CR-V 2002-2006 Бензин 227 лв. 195 лв.
CR-V 2007-2012 Бензин 249 лв. 213 лв.
CR-V 2005-2006 Дизел 255 лв. 219 лв.
CR-V 2007-2009 Дизел 256 лв. 220 лв.
CR-V 2010-2012 Дизел 257 лв. 221 лв.
FR-V 2005-2009 Бензин 227 лв. 195 лв.
FR-V 2006-2009 Дизел 233 лв. 201 лв.
Jazz 2002-2008 Бензин 189 лв. 162 лв.
Jazz 2009-2014 Бензин 189 лв. 162 лв.
Legend 2007-2010 Бензин 239 лв. 205 лв.
Stream 2001-2005 Бензин 227 лв. 195 лв.

Цените могат да варират в зависимост от модела и оборудването

-15% за оригинални акумулатори

Ценоразпис за услугите в сервизите на Бултрако Моторс

В сила от 13.03.2017 г.

Дейност Цена (в лв. с ДДС)
Диагностика на електронни системи 90 лв.
Актуализация на софтуер 60 лв.
Актуализация на навигация за honda Connect 60 лв.
Диагностика на ходова част 30 лв.
Обслужване на климатик (вложените консумативи се заплащат допълнително) 72 лв.
Програмиране на имобилайзер 66 лв.
Профилактика на система за празен ход 72 лв.
Разкодиране на радио 36 лв.
Регулиране на клапани (4-цилиндров двигател, с реглажни винтове) 90 – 144 лв.
Регулиране на преден и заден мост 60 лв.
Регулиране на преден мост 40 лв.
Регулиране на фарове 18 лв.
Смяна на акумулатор 12 лв.
Смяна на 4 бр. гуми до 16” (вкл. баланс) 50 лв.
Смяна на 4 бр. гуми над 17” (вкл. баланс) 70 лв.
Баланс на 4 бр. гуми (без демонтиране на гумите от джантите) 42 лв.
Смяна на предни накладки 48 лв.
Смяна на задни накладки (дискови) 48 лв.
Смяна на крушка по външни светлини, без дем. и монт. на други детайли 6 лв.
Смяна на масло заден диференциал 24 лв.
Смяна на масло разпределителна кутия 24 лв.
Смяна на масло скростна кутия 36 – 42 лв.
Смяна на пистов ремък 18 лв.
Смяна на въздушен филтър 6 лв.
Смяна на поленов филтър (с изкл. на CR-V до 2001 г. и Accord до 2002 г.) 6 лв.
Смяна на свещи (4 бр.) 24 лв.
Смяна на спирачна течност 42 лв.
Смяна на течност съединител 30 лв.
Смяна перо чистачка (1 бр.) 6 лв.
Цялостен преглед 120 лв.
Издаване на техническо становище 30 лв.
Изготвяне на проформа фактура до 10 позиции: 30 лв.
   - за всяка позиция след 10-тата 3 лв.
   - максимална цена общо 96 лв.

Ценоразпис за услугите в сервизите на Бултрако Моторс