ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Сервизна акция въздушни възглавници

HONDA.BG

logo Honda

СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ

Honda connect

Honda connect

Honda Connect предлага удобно управление и комуникационни възможности по време на пътуване, а основните функции включват AM/FM, DAB и Internet Radio, Bluetooth интерфейс, навигация в интернет, сателитна навигация и камера за задно виждане при паркиране. Honda Connect е съвместима с Android 4.0.4 и позволява да се използват популярните начини за управление – докосване и плъзгане с пръсти върху 7-инчовия сензорен екран.

Брошура Honda Connect

Глобалният обхват на Honda Connect

Миналата година на автомобилното изложение в Париж бе представена инфо-развлекателната система, наречена Honda Connect. Тя води автомобилната екосистема на NVIDIA към по-широк и глобален обхват. Honda е първият партньор на NVIDIA, който използва техните процесори за караудио и информационни системи, инсталирани в автомобили. Honda Connect използва Android OS, вървящ на Tegra процесор, но е доста различен от Android Auto.

С мощния и енергийно ефективен процесор NVIDIA Tegra, информационно-развлекателната система Honda Connect е лесна и интуитивна за използване. Бързият отговор при жестове като допир с екрана, увеличение на картината или слайд ще осигури на потребителите същата лекота на управление като при смартфони и таблети.

Honda Connect е система, която е базирана на Android 4.0.4 OS и е допълнена от 7-инчов капацитивен сензорен дисплей в централното табло на автомобилите. Новата система Honda Connect е стандартна за новите модели за 2015 на Civic, Civic Tourer и CR-V, а също и представените наскоро HR-V и Jazz. На дисплея ще се визуализира информация за състоянието на автомобила, AM/FM/DAB радио система, задната камера и сателитна навигация. Honda Connect също предоставя лесен достъп до Honda App Center, за да можете бързо да се инсталират приложения, съвместими със системата.

Honda Connect има удивително добра графика, с възможност за персонализиране на интерфейса, съобразена с нуждите на всеки потребител. Сензорният екран се използва и за сателитна навигация, но е идеален за показване на пътни карти или информации, свързани със състоянието на превозното средство. Достъпът до App Center-а на Honda дава възможност на съвместими приложения за използване на сензорния екран, като Aha Radio. Това е аудио плейър, базиран на Интернет, който предлага хиляди аудиостанции, от които може да избирате различна музика, новини, аудио папки, както и социални медиини новини и услуги в зависимост от местоположението. Aha приложението е стандарт за Honda Connect.

Още от началния екран при стартиране всеки, който някога е използвал смартфон или таблет, веднага ще се почувства удобно. Менютата са лесни за навигация чрез цветово кодирани иконки. Точно като при смартфон, дисплеят може да бъде персонализиран в зависимост от желанието на клиента.

Предимствата на Honda Connect са ясен сензорен екран, а познатите контроли и двуядрения процесор правят системата интуитивна за използване като Smartphone или Tablet. Освен това HFT с гласов маркер е инсталиран във всички автомобили с Honda Connect. Когато е свързан, достъпът до определени интернет функции е лесен, дори в движение. Те включват интернет радио или услуга на Apple Siri чрез Bluetooth сдвоен iPhone, който използва гласова команда за изпращане на съобщения, за набиране по телефона и отговаря на общи информационни въпроси.

Когато Honda Connect е с навигационна система Garmin, тя може да следи и избягва трафика в реално време, да дава предупреждения за ограничение на скоростта, да показва 3D сгради, изглед към терена, фото реалистични изображения на кръстовища и изходи и препоръчване на еко маршрут за по-малък разход на гориво. Има функция от текст към говор “Text to speech (TTS)” до ниво име на улица. Картите се актуализират всяка година и са на разположение в продължение на 4 годиниA за изтегляне от Honda Connect Navi. Клиентите ще имат безплатни годишни актуализации.